Bodø Glimt Førr Evig : Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt : Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Havet førr evig, glimt førr evig! Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne .

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Rekordlaget Bodø/Glimt / Bodø/Glimt
Rekordlaget Bodø/Glimt / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Ka vi sku gjort uten havet?

Ka vi sku gjort uten havet?

I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Ka vi sku gjort uten havet? Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Buy this design or create your own original keep calm . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og vi ælska det vi ser.

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og vi ælska det vi ser. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Et levende idrettslag er viktig for levende . I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne .

Buy this design or create your own original keep calm . Innkalling til Ã¥rsmøte i FK Bodø/Glimt / Bodø/Glimt
Innkalling til årsmøte i FK Bodø/Glimt / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Ka vi sku gjort uten havet? Havet førr evig, glimt førr evig! Buy this design or create your own original keep calm . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Havet førr evig, glimt førr evig!

Og vi ælska det vi ser. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Buy this design or create your own original keep calm . Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Ka vi sku gjort uten havet?

Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Havet førr evig, glimt førr evig! Ka vi sku gjort uten havet? Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull.

Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Uavgjort for Bodø/Glimt 2 mot Tromsø 2 / Bodø/Glimt
Uavgjort for Bodø/Glimt 2 mot Tromsø 2 / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Og vi ælska det vi ser. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Havet førr evig, glimt førr evig!

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Ka vi sku gjort uten havet? Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og vi ælska det vi ser. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Buy this design or create your own original keep calm . Et levende idrettslag er viktig for levende . Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Havet førr evig, glimt førr evig!

Bodø Glimt Førr Evig : Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt : Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:. Et levende idrettslag er viktig for levende . Havet førr evig, glimt førr evig! Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull bodø/glimt. Ka vi sku gjort uten havet?